|
Jak znaleźć właściciela pojazdu zar. w UK tylko po rejestr.? |
| Autor |
Wiadomość |
wilczek_1986
Podejrzany sprzedawca!

|
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 15:10 Jak znaleźć właściciela pojazdu zar. w UK tylko po rejestr.?
|
|
|
Witam wszystkich!
Mam taki problem, pod moim blokiem od 3,5 roku stoi piękny range rover na blachach z UK, ewidentnie został on porzucony, od lat nikt do niego nawet nie zajrzał. Powietrze z kół zeszło, tarcze,klocki i zaciski tworzą już chyba spójną całość sklejoną rdzą...
Chcę go sobie odholować i kto wie może uruchomić...
Chcę poczynić jak najwięcej kroków by ustalić właściciela i może odkupić ten samochód, i stąd właśnie moje pytanie:
JAK USTALIĆ WŁAŚCICIELA TAKIEGO POJAZDU, MAJĄC DO DYSPOZYCJI TYLKO MARKĘ POJAZDU I NUMERY REJESTRACYJNE?
Pytałem mojego znajomego w POLICJI, nie może ustalić takiego pojazdu, w polskich urzędach też o tym samochodzie nic nie będzie, wielu z was siedzi na wyspach i może znacie jakieś sposoby na odnalezienie tego samochodu.
MARKA: LAND ROVER, model: RANGE ROVER, nr. rej. : W428 GGC, kraj rejestracji: WLK. BRYTANIA.
PILNA SPRAWA! PROSZĘ O POMOC! |
|
|
|
|
 |
|
|
Igorek
Coś już wiem

|
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 18:19
|
|
|
to holuj go na podwórko co się bedziesz pytał - porzucony nie kradziony . A tak serio jak masz znajomości w policji to oni mogą sprawdzić w systemie po numerach właściciela ,gdzie mieszka itp. |
|
_________________ Kto hamuje ten przegrywa ! |
|
|
|
 |
roball

Posty: 3141 Skąd: dziura na zachód od Wieliczki 2357 TurboCash
|
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 22:29
|
|
|
Polska policja nie ma żadnych praw poza granicami kraju, więcej można się prywatnie dowiedzieć. Chyba że wystąpią z oficjalną prośbą do angielskich władz...
Niezłym pomysłem jest uderzyć z pytaniem do angielskiego konsulatu. |
|
_________________ Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie... |
|
|
|
 |
ODINN

|
|
|
|
 |
scooter

|
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 01:20
|
|
|
| Najprościej to napisz kartkę kupię z numerem telefonu. Zalaminuj i wsadź za wycieraczkę. |
|
|
|
 |
domino

|
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 10:11
|
|
|
| lepiej kawał kartonu żeby go z daleka było widac |
|
_________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
 |
|
|
|
 |
|
|
Gostek
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 20:58
|
|
|
No raczej będziesz miał problem bo dvla nie udostępni Ci takiej informacji...wątpię żeby zrobili to nawet dla polskiej policji. a jak szukasz ładnej landryny to zobacz na autotrader.co.uk pełno tam tego i może nawet znajdziesz coś z lhd |
|
_________________ JEŻELI NISSAN MOTOR SPORT TO NISMO...TO HONDA MOTOR SPORT..?? |
|
|
|
 |
dziubas

|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 22:13
|
|
|
Pobujaj wozem może alarm się włączy i właściciel wyskoczy z basebolem |
|