|
Co nam w aucie gra ;) |
| Autor |
Wiadomość |
xmarv
Stały gość

|
Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 23:52 Co nam w aucie gra ;)
|
|
|
Witam. Niedawno kupiłem sobie nowe radio i teraz zbieram muzyke więc pozwoliłem sobie założyć temat . Zamieszczajcie tutaj linki lub nazwy/tytuły do waszych ulubionych kawałków/zespołów muzycznych, coś co was kręci lub uspokaja, muze, przy której wam się fajnie podróżuje lub bawi samochodem (oprócz odgłosu waszego silnika oczywiście ).
Pozdrawiam
Mi ostatnio w ucho wpadł ten kawałek The Offspring:
http://pl.youtube.com/watch?v=7J5TPXUrj-0
a to chyba wiele osób zna :
http://pl.youtube.com/wat...feature=channel |
|
_________________ = There is no easy way from the earth to the stars = |
|
|
|
 |
|
|
p.g.
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 00:15
|
|
|
| u mnie sprawa jest skomplikowana bo jak muzyka mojego serca sa deepy i techy ktore nie tak dawno gralem w roznych klubach to w domu slucham linkin park i klasyki w samochodzie bova i przelotu. mimo ze mam skrzynie wzmaka zajebiste glosniki i od dzisiaj ladne radio to i tak wszystko lezy w domu nieuzywane od dawna i zakurzone bo jakos furka mi chyba bardziej do bokowania sluzy niz do sluchania muzy i nie moge sie przelamac... |
|
|
|
|
 |
roball

Posty: 3141 Skąd: dziura na zachód od Wieliczki 2357 TurboCash
|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 00:49
|
|
|
też nie mam radia i nie planuję montować - blitz jest lepszy ..
nawet się zastanawiam nad wydarciem głośników - zawsze to kilkanaście kg mniej
jak prowadzę auto z radiem to zapuszczam ramstein - zwłaszcza w nocy jako prewencja przed przysypianiem
teledysk z drugiego linku był na topie w czasie moich studiów - kojarzy mi się z długimi imprezami w nocy z czwartku na wtorek |
|
_________________ Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie... |
|
|
|
 |
fodryk
Coś już wiem

|
|
|
|
 |
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 02:38
|
|
|
dobry temat proponuje go przykleić aby się nie zgubił
Faithless - Insomnia (Techno Remix only good parts)
Guru Josh Project - Infinity 2008
Eric Prydz - Pjanoo
C-BLOCK - Time Is Tickin' Away kawałek z 1997 ale dla mnie wciąż OK
coolio - gangsta paradise klasyk
Sto Procent Tour-Peja,Kaczor,Gural,Pih,Borixon,Kajman,Sobota
H-Blockx - The Power jeśli chce się poszaleć
Killaz Group - manewry kawałek na powolny nocny objazd miasta
Lil Wayne - Lollipop
Gone in 60 Seconds Soundtrack
Nelly - Tip Drill
Peja - SLU
The Prodigy - Smack My Bitch Up
wszystkie kawałki z SCHNAZZY przykładowo:
UNK 2 STEP jeśłi ktoś ma dobry sprzęt i lubi basik
War-Low Rider jazda na spokojnie
Suchy071 to nie miejsce na listę przebojów!!! Filmiki są zbędne, a spowalniają przeglądanie forum!!! Jeśli ktoś jest zainteresowany zobaczeniem teledysków to na pewno będzie w stanie sam sobie na YT poszukać. To samo tyczy się ściągania muzyki!!! Ściąganie plików mp3 jest nielegalne, z wyłączeniem płatnych pobrań!!! TURBOKILLERS nie popiera piractwa!!!
|
|
|
|
|
 |
xmarv
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 11:37
|
|
|
| roball napisał/a: |
teledysk z drugiego linku był na topie w czasie moich studiów - kojarzy mi się z długimi imprezami w nocy z czwartku na wtorek |
Hehe no ja go kojarze z gimnazjum ale do dzisiaj mi sie podoba klasyka
| Cytat: | | Suchy071 to nie miejsce na listę przebojów!!! |
Jak to nie , racja wystarczą linki do youtuba lub wrzuty, ale bez nerwów, nikt tu nie chciał łamać żadnych reguł .
Coś na uspokojenie :
Mattafix - Big City Life - http://pl.youtube.com/watch?v=4mtfnfQoAco
I coś z innych klimatów:
Nightwish - Islander - http://pl.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk |
|
_________________ = There is no easy way from the earth to the stars = |
|
|
|
 |
|
|
EnDrIu
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 12:25
|
|
|
[quote="xmarv"] | roball napisał/a: |
Nie Tobie jednemu Kiedys The Offspring nagrywal super kawalki takie jak np.
http://pl.youtube.com/watch?v=_jnQ73w9giY
i moja ulubiona piosenka nie tylko The Offspring, ale w ogole:)
http://pl.youtube.com/watch?v=PkRJzErnRmY |
|
|
|
|
 |
Nurek200SX
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 14:58
|
|
|
Co do muzy to Hip Hop Polski ale nie żaden mezo czy cos bo to disko polo tylko Peja, Paktofonika, Kaliber 44, PIH, Onar, Pezet, Tede, Fenomen, Pokahontaz, OSTR,
i trochę muzyki dyskotekowej która mi wpadnie w ucho. |
|
_________________ ...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
www.almer.otomoto.pl |
|
|
|
 |
GRAQ

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 20:02
|
|
|
| A ja mam w aucie Godsmacka ze szczególnym naciskiem na płytę Faceless oraz Slipknota i Sonic Syndicate. Jak mi ochota przyjdzie to mam też zawsze jakieś taneczne tupanki. |
|
|
|
|
 |
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 21:06
|
|
|
ja pie***le... 3ba było wykasować i napisać na pw zeby nie dawać linków do stron... a jakbyś nie zauważył to w wielu tematach daje sie bezpośrednio wgląd na teledysk do youtube...
ciekawi mnie czy innym za spam w różnych tematach równiesz nawalasz ostrzeżenia bo z tego co widze to NIE...
żeby nie było że robie OT dam tytuł:
50 Cent - Window Shopper |
|
|
|
|
 |
ige

|
Wysłany: Wto 23 Gru, 2008 01:58
|
|
|
ja glownie muzyka elektroniczna/techniczna od electro-house przez d&b,miniaml po hardcore,terrorcor i schranz
sprzet audio mam bardzo gruby bo to od zawsze moje hobby poza motoryzacja ale od kiedy kupilem sx to jakos niemoge sie zebrac zeby to wszystko ogarnac w aucie i sprzet od kiedy go wytachalem z bylego auta tak stoi w pokoju i sie kurzy hehe dziwiek turbo mi rekompensuje wszystko |
|
_________________ forged sr20det @gt2876r |
|
|
|
 |
scooter

|
Wysłany: Sro 24 Gru, 2008 00:43
|
|
|
| suchy071 napisał/a: | ja pie***le... 3ba było wykasować i napisać na pw zeby nie dawać linków do stron... a jakbyś nie zauważył to w wielu tematach daje sie bezpośrednio wgląd na teledysk do youtube...
ciekawi mnie czy innym za spam w różnych tematach równiesz nawalasz ostrzeżenia bo z tego co widze to NIE...
żeby nie było że robie OT dam tytuł:
50 Cent - Window Shopper |
Suchy linki do You tube czy do wrzuty.pl czy innych stron z których można tylko odsłuchać muzykę czy obejrzeć teledysk są ok i nie ma w tym nic nielegalnego.To że idzie materiał zassać z tamtych stron to już inna bajka
Za takie linki na forum zachęcające do pobierania nielegalnych treści policja może przywitać się z administratorem forum i poprosić go w najlepszym przypadku o wykasowanie tego a w tym mniej przyjaznym: poprosi o dane użytkownika IP itd
w skrajnym zlikwidować forum tak jak to porobiono ze stronami z napisami do filmów
nie pamiętam teraz dokładnie ile za taką przyjemność ale myślę ze około 3 lat i grzywna.
Tylko po co robić sobie i komuś problemy.
Warn minie a może to będzie dla niektórych nauczka że ktoś tu czuwa nad tym co się dzieje
Wesołych Świąt wszystkim |
|
|
|
 |
|
|
A.K.

|
Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 10:12
|
|
|
| U mnie zazwyczaj leci ciezkie brzmienie czyli punk rock, hard core,psychobilly, viking rock. Najczesciej w samochodzie u mnie slychac ta kapelke http://pl.youtube.com/wat...feature=related |
|
|
|
|
 |
geniula1
Stary Wyjadacz

|
|
|
|
 |
dziubas

|
Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 23:45
|
|
|
chlopaki w sx sie muza jest malo wskazana chyba ze na swiatlach bo trzeba patrzyc na wskazniki,sluchac silnika,bova,czy turbinka nie dymi i killowac nowe furacze |
|
_________________ S-14A Racing |
|
|
|
 |
|
|