Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 08:13 Zniszczył mi nyske i uciekł.. :(
zobaczcie co mi zrobił frajer z samochodu i uciekł..
sory że off top ale wiem że jesteście czuli na takie rzeczy.. przy mijaniu skasował mi cały bok, zatrzymał sie na chwile i uciekł.. srebrna vectra.. i tyle widziałem.. to było w nocy.. jechał na długich, oślepił mnie na takiej wąskiej drodze.. wjechał w bok.. aż mi głośnik z drzwi wyleciał.. i najzywczajniej w świecie sobie spierdolił... mój pierwszy samochodzik..
I co teraz zrobić? ma ktoś karoserie na handel może?
_________________ 200SX S13 (Czerwony) - potłuczony..
200SX S13 (Biały) - w trakcie pracy
Jak sie bawić - to sie bawić, most zaspawać - turbo wstawić
Niech gliny szukają vectrę z zniszczonym bokiem i rysami twego koloru karoseri.Może znajdą.Bym typa dorwał to bym mu flaki na żywca powyrywał i kazał je zjeść .Wspólczucia stary
pewnie najebany jechal nie zauwazyles rejestracji ani nic z tych rzeczy? bo jak z Twojej okolicy to moze go znajda, jak z innej czesci polski to nie liczylbym na to
[ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 11:54 ]
zapytaj zadzwon moze jeszcze aktualne :
hm a jak wyglada podwozie? progi itp? od spodu. Przydaloby sie zrobic geometrie bo jesli podwozie nie ma skoszen albo cos to uda sie go naprawic d : a jakby byl skoszony to niestety moze i na zlom (wiadomo ze da sie naprawic, ale jest to samochod typowo sportowy i wady tego typu moga byc smiertelne)
Wspolczuje i powodzenia w odbudowie
_________________ s14
" Most important thing is not power but engine response "
Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 338 Skąd: Skoczów
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 11:37
Wspolczuje,ale nie ma sie co lamac.
Sprobuj pojezdzic po okolicznych blacharzach czy nikt nie podjechal srebrna rozbita vectra,rozpowiedz wszystkim znajomym ze poszukujesz takowej vectry.
Jestli to ktos z Twojej okolicy to jest duza szansa ze sprawca sie znajdzie.
A co do powstalych uszkodzen to nie wiem dlacego chcesz szukac nowej budy,nie wygladaja one na zbyt powazne,dac do dobrego blacharza i tyle.
Trzeba ratowac to co sie ma zeby przedluzyc zycie gatunku !!
Jesli jednak chcialbys sprzedac autko,badz bude to odezwij sie na priva.
_________________ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga czasu...."
S13....
Szukam sponsora
może zreanimuje furke znalazł sie ktoś kto zaproponował mi bude do nysy jak wszystko wypali to niedługo będe miał nową a tego pedała co mi popsuł fure jak znajde to niewiem co mu zrobie.. znienawidziłem wczoraj w nocy firme opel..
Pomógł: 9 razy Wiek: 20 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 238 Skąd: Gdansk
Wysłany: Pon 11 Sie, 2008 09:43
ale po chuj ci nowa buda ? jak wiekszosc impetu przyjely drzwi jak masz progi proste to kup uzywke drzwi nie bite i blotnik przedni ... i po sprawie ...
Wysłany: Pon 11 Sie, 2008 10:15
Błotniki i drzwi po 100-150zł chodzą.
Jak masz kolor oryginalny to znajdziesz taki błotnik i drzwi, że malować nie będziesz musiał.
Jak będziesz kupować graty to jedz i odbierz je osobiście.
Będziesz mógł obejrzeć czy nie ma zgnilizny i będziesz miał gwarancje że dojedzie niepogięte. Mi poczta raz przywiozła coś co kiedyś było błotnikiem. Błotnik był pogięty i połamany.
Jak chcesz robić perfekcyjnie to ćwiartkę też kupisz za grosze na allegro, a każdy blacharz ci ją wstawi. Zmieścisz się w 1k jak masz znajomego blacharza wiec głowa do góry .
Nie kupuj budy jak masz dobrą podłogę i podłużnice. Jak chcesz mieć składnice części to nie inwestuj w coś co ma 19 lat bo nie koniecznie musi to być lepsze niż to co masz.
Wysłany: Pon 11 Sie, 2008 19:14
no ciezko to wyglada ale nic sie nie zrobiu(zycie)
wlasnie wydaje mi sie tez ze lepiej kupic blotnik drzwi itd do tego zapodaj sobie body bo chlopaki robia grupoke ii bedzie po klopocie
jednak poszukaj tego opla i wiesz co trzeba zrobic z kierowaca
tylko serca ktos wkalda w nyske a tu taki pajac tylko klopotow narobi ehh
pewnie jechal nachlany debil jakis
co do progu to nie widać gdzie sie zaczynają drzwi a gdzie próg.. a podłoga mi sie sypała i tak więc tej to niema bardzo co robić, zresztą jak obejrzałem to tam więcej szpachli niż lakieru było.. ale co ja za niego dałem.. 2500zł kupiłem od małolata, chyba 17 lat, z opola a ja z pod wawy jestem silnik jest spoko, z opola przyjechał o wlasnych siłach do mnie do domciu a teraz niema siły do garażu wjechać biedny znajde kiedys tego typa napewno to go .......... i naleje na pysk.. a później podpale tą vectre nikt niema prawa psuć nysek!! stworze chyba ruch oporu przeciwko srebrnym vectrom
baton.. będzie dobrze kupuje bude i przekładam wszystko ze swojego i będe śmigał nawet fotostory zrobie moze jak by ktos był zainteresowany to se poogląda
[ Dodano: Pon 11 Sie, 2008 23:02 ]
Andiqqqq napisał/a:
Nie kupuj budy jak masz dobrą podłogę i podłużnice. Jak chcesz mieć składnice części to nie inwestuj w coś co ma 19 lat bo nie koniecznie musi to być lepsze niż to co masz.
co do składnicy części mój ojciec miał pare lat temu warsztat i szrot tak ze wiesz przyzwyczajony jestem do duzej ilości części wole miec duzo części niz później latać po allegro i szukać..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum