Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 111 Skąd: olsztyn
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 17:48 wykorzystanie tego co sie dostalo
witam kupilem od pawlaW jego s13 wszystkie ladnie chodzi nie moge narzekac na nic ale nie o to chodzi. mam kilka pytan np co mozna zrobic z takim setupem ile moge z niego wycisnac: t28, przelotowy 2cale od poczatku do konca, mbc (ustawiony narazie na 0,5bara), chip jarkowy stage2, bov hks, pompa wallbro, przyspieszony zaplon (w tym tygodniu zamontuje ic i kolektor baran). dzisiaj Barni powiedzial ze gdzies powinien byc przelacznik miedzy mapami gdzies w furze ale nie moge go znalesc. mbc troszke szwankuje tzn albo sie ustawia 0,5 bara albo 1,1 wiec bede musial go zmienic. ile z takiego setupu moge wycinac kucy? (przepraszam za skladnie ale dzisiaj cos moja glowa szwankuje i ciezko mi sie zdania skleja)
[ Dodano: Nie 14 Wrz, 2008 21:40 ]
przejchalem sie kawalek pokrecilem troszke mbc tzn rozkrecilem ale nie zauwazylem roznicy pozniej zajechalem po kumpla przejechalismy sie kawalem wyszedlem pokrecilem znowu troszku i nissan dostal takiego kopa ze balem sie krecic wyzej niz na 5tys obr. bo mial takiego buta ze nie wiedzialem co sie dzieje wiec odpuscilem kolejne krecenie bo jest ciemno. nie wiem czy dobrze pokazuje mi wskaznik a mam auto gauge czyli nie jest dokladne urzadenie ale bylo ponad 1.3 bara wiec wolalem nie ryzykowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum