Wysłany: Wto 29 Lip, 2008 16:03 wybor 200sx help me!
Witam! Planuje zakup s14. I teraz problem lezy w tym, ze moge kupic tansza s14 powiedzmy z roku 96 i bawic sie w zmiane wygladu a przedewszystkim wrzucenie 'niegrzecznych'swiatel nowszej generacji i generalnie calego przodu. Lub wlasnie zainwestowac w okazje s14a z roku 99 i zostac ze skromnym budzetem. Mialbym za to wlasnie wyglad, ktory mi sie podoba. Co robic?
Moim zdaniem możesz postawić na wygląd i kupić już s14a ale tylko wtedy jeśli w kieszeni zostanie Ci trochę kaski na "małą nieprzewidzianą awarię". Tak w razie czego.
Pamiętaj ,że zrobić dobrze przód auta jest bardzo cieżko chyba ze masz własny warsztat i lata wprawy. Kilku na forum już się o tym boleśnie (finansowo) przekonało.
Tuning w kierunku mocy zawsze zdążysz zrobić w przyszłości i możesz to robić na raty
i sporą część samemu na parkingu lub w garażu.
Takie jest moje skromne zdanie.Gdybym miał tą wiedzę ,którą mam teraz kiedy kupowałem auto, to mój wybór padłby na auto fajnie zrobione --bez silnika--
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 22:03
a ja powiem tak
mlodsze auto to lepsze auto moze mniej kasy bedziesz mial w kieszeni ale za to nie bedziesz mial 96 tylko 99 :] i juz masz mlodsze autko
ja kupilem s13 ale z konica 93 a za ta kase moglem kupic fajna kolo 90 po modach itd
ale wolalem mlodszego.takie jest moje zdanie a ty zrobisz jak bedziesz chcial
pozdro
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2004 Posty: 343 Skąd: sie biora dzieci?
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 13:41
A ja bym sie skupil na kupnie auta w dobrym stanie, co z tego, ze bedziesz mial mlodsze i ladniejsze s14a jak bedzie w szpachli itd. Przy 200sx powinno sie kierowac stanem auta a nie jego wiekiem, przebiegiem itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum