Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 15:53 Warsztaty, firmy - co u kogo robic - lista obecnosci
Hejtam
Chcialbym zrobic mala liste firm/warsztatow/mechanikow, oferujacych remonty, strojenie do s13-s14 itd.
Prosilym o wpisywanie tylko tych o "dobrej opinii" (wg wiekszosci), reszte prosze ominac.
1 - nazwa firmy
2 - oferta/mozliwosci
3 - lokalizacja/www/email/adres/telefon?
4 - punkty?
Dolozyc mozna punktacje w skali 0-10 jezeli ktos chce. Nie jest to wymagane. Po prostu jezeli ktos mial stycznosc z dana firma, i jest zadowolony z uslug, mozna to wypunktowac.
Liste chcialbym zamiescic u siebie na www, w osobny dziale.
Japan Sport Service
Wszystko czego dusza zapragnie ( z ich rak wyszla supra 1250KM czy ile ona tam ma hehe)
ul. Szyszkowa (nr nie pamietam) Warszawa
602 702 985 nr tel do Jacka, do szefa ( najlepiej bezposrednio do niego dzwonic), (22)4244476 to do firmy numer.
Wszystko w jak najlepszym porzadku, jestem bardzo zadowolony z ich uslug
_________________ Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
MOC Jest Bogiem PRĘDKOŚĆ Nałogiem NITRO Zabawą A TURBO Podstawą <devil>
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2004 Posty: 343 Skąd: sie biora dzieci?
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 23:49
Nero napisał/a:
Japan Sport Service
Wszystko czego dusza zapragnie ( z ich rak wyszla supra 1250KM czy ile ona tam ma hehe)
ul. Szyszkowa (nr nie pamietam) Warszawa
602 702 985 nr tel do Jacka, do szefa ( najlepiej bezposrednio do niego dzwonic), (22)4244476 to do firmy numer.
Wszystko w jak najlepszym porzadku, jestem bardzo zadowolony z ich uslug
Pomógł: 9 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Mar 2004 Posty: 776 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 25 Sie, 2008 06:37
Remonty silnika - przygotowanie pod mega moce
Elektronika - od szarpania po modyfikacje programu
itd - zrobie wszystko w Nissanie tylko kolorowe obrazki muszą do mnie przemówić,
508-019-809
dzięki a masz może na nich jakieś namiary? np tel?
ja dzisiaj dowiadywałem się w salonie nissana na jasnogórskiej o koszt zrobienia synchronizatorów , a więc sama robocizna to koszt ok. 2500,- + synchronizatory 2200,-/szt.
wymiana paska rozrządu to u nich koszt ok. 1500,-+pasek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum