Szukalem kmogoś ze sosnowca ale nie ma nikogo to moze jest ktos z pobliskich miejscowosci?? Moze bysmy cos wymyslili tu na miejscu.
Nie wiem moze jakies spotkanie tutejszych chyba ze nie ma nas duzo. Mysle ze jest tych nissanów wiecej tylko nie wiedzą o klubie i forum.
Nakrecajmy wszystkich.
Powiem szczeze ze nudzi mi sie tutaj ostatnio widzialem jednego z S13 w Sosnowcu ale tylko raz i jednego.
Jezdzil tez tu 300zx ale tez przepadl. powoli popada,m w depresje.
Chyba pojade do BRD zakupic ze 2 albo 3 nyski i sprzedam je na gieldzie w sosnowcu ale tylko mieszkancom pobliskich miast. Tylko skąd brac kase.a moze nie wszyscy nissanowcy mają necik
Co robic zeby nie być samotnym w tym rejonie
No wiesz co???
Ja jestem w Sosnowcu przynajmniej raz w tygodniu
Wczoraj byłem w Dąbrowie Górniczej w aquaparku (zajebista zjeżdzalnia )
No a w Milowicach na giełdzie elektronicznej jestem przynajmniej raz w miesiącu
Do Będzina jeżdze po tłoki do kompresorów też raz w miesiącu a Ty mi mówisz że nikogo nie ma
_________________ Oby asfalt zawsze był suchy, gładki i lśniący. Amen
no to jak to autko na zdjeciu jest twoje to stalismy kolo siebie na skrzyzowani potem pojechales w prawo za sezamem ja ci blysle pozdrawiajaco ale chyba nie zauwazyles tak wiec jak sie spotkamy na drodze to zatrzymajmy sie i pogadamy ja w kazdym razie jak cie spotkam to cie sprobuje zatrzymac
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 25 Mar 2004 Posty: 749 Skąd: GDA
Wysłany: Wto 17 Sie, 2004 14:44
byla by to alternatywa dla nie posiadaczy naklejek ;p
swego czasu jak mielismy swoj klub w GD to byly podkladki i to az takie znowu zle nie bylo
calkiem spoko zupelnie o tym zapomnialem hehe
_________________ Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Na pierwszy zlot Jarkowy cos takiego przygotowal. Mozna bylo wyciac adres strony i nakleic na ramce. Nie wiem czy jeszcze gdzies to ma.
Z naklejek byly jeszcze z sylwetka S13 i S14 i nazwa Klubu oraz z rysunkiem turbiny, ktore byly dosc smieszne - jak to ujal Dr Mike, wygladaly jak siurki
witam, ja jestem z Mierzęcic, możesz nie kojarzyć, obok lotniska katowickiego- Pyrzowice. Bardzo często bywam w Będzinie, Sosnowcu, Czeladzi i Chorzowie Może byśmy zorganizowali jakiegoś grilla?
[quote="biernik"]Szukalem kmogoś ze sosnowca ale nie ma nikogo to moze jest ktos z pobliskich miejscowosci??
Witaj kolego. Ja podobnie jak "Luki924" jestem z okolic lotniska Katowice-Pyrzowice. Tak więc do Sosnowca mi nie daleko. Zresztą żone mam z Czeladzi i często można mnie tam spotkać, a właściwie można było bo narazie nyska stoi jakieś 3 miechy i czeka na graty. Jak wkońcu ją zrobie to się gdzieś ugadamy na pogaduche. Pamiętaj nie jesteś sam
witam.dołącze sie do tematu i mam tesz pytanko czy jest ktoś zwielkopolski, ja jestem z sierakowa,małe miasteczko turystyczne i tesz czuje sie samotny z nissanem w tej okolicy.pozdrawiam.
witam.dołącze sie do tematu i mam tesz pytanko czy jest ktoś zwielkopolski, ja jestem z sierakowa,małe miasteczko turystyczne i tesz czuje sie samotny z nissanem w tej okolicy.pozdrawiam.
Nie no kolego...
w WLKP ekipa jest nawet spora... Po samym Poznaniu jeździ chyba z 7 dwusetek w różnych odmianach
_________________ Ten post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum