Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:14 silniki pasujące do 200 sx
poszukuje silnik ktory bedzie pasować do 200 sx ponieważ zamiezam kupić sobie ten że samochód jednak jest jedno ale przeczytałem ze silnik ten potrafi spalić bardzo dużo więc pytam sie was profesjonalistów czy znacie jakieś ine silniki ktore spalałyby dużo mniej benzyny nić orginalny silnikk posze piszcie
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 21:21 Re: silniki pasujące do 200 sx
pawefff napisał/a:
poszukuje silnik ktory bedzie pasować do 200 sx ponieważ zamiezam kupić sobie ten że samochód jednak jest jedno ale przeczytałem ze silnik ten potrafi spalić bardzo dużo więc pytam sie was profesjonalistów czy znacie jakieś ine silniki ktore spalałyby dużo mniej benzyny nić orginalny silnikk posze piszcie
nie co z malucha to bym chyba nie chccial mówie szukam silnika a jesli juz niema to moze chciaż da sie na tym silniku zaoszczędzić żeby tyle nie łykał co??
moze nie tyle mniej pali co da sie założyć do niego gaz.. bo do CA18DET nie zalecana jest instalacja lpg.. bardzo nie zalecana.. zabroniona wręcz
jak cie nie stać na kupienie paliwa do 200sx to nie kupuj go wcale.. coś Ci sie zepsuje i będzie stał i rdzewiał.. te samochody powoli giną.. kupują bachory i niszczą, naoglądali sie tokio drift i prosze.. to nie jest samochód dla dzieci! w te samochody wiele ludzi wkłada poza pieniędzmi i czasem - serce. kup sobie poloneza w gazie, tez tył napęd, tyle że bez turbo, zaspawaj tylnie drzwi, bedzie sport Coupe tyle ode mnie
_________________ 200SX S13 (Czerwony) - potłuczony..
200SX S13 (Biały) - w trakcie pracy
Jak sie bawić - to sie bawić, most zaspawać - turbo wstawić
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył: 04 Maj 2006 Posty: 247 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 24 Sie, 2008 10:38
Nie powinno byc problemow z umiejscowieniem diesla z pick upa d21. 0 elektroniki i tania baza. tyle ze to bedzie doprowadzalo ludzi do histerycznego smiechu (bardzo niska moc). Z umieszczeniem Turbo diesla z d22 tez nie bedzie problemow ale tam juz jest troche elektroniki. Do tego zostaje jeszcze skrzynia biegow. Nie wiem czy podejdzie od pick upow w wersji 4x2. Ogolnie nie oplaca sie isc w ta strone bo co bys nie robil i tak nie zaoszczedzisz na tym. Jedyne rozsadne wyjscie dla ciebie to kupic 240 i wpakowac tam gaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum