Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 22:48 Pomocy - Warsztat UK
Poszukuje dosc pilnie warsztatu w UK lub czlowieka ktoremu mozna bylo by powierzyc w rece nyske s13... Musze zrobic w nysce kilka rzeczy a nie mam mozliwosci... Prosze o pomoc i z gory dziekuje.
Pozdrawiam
_________________ Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
MOC Jest Bogiem PRĘDKOŚĆ Nałogiem NITRO Zabawą A TURBO Podstawą <devil>
Mieszkam w Cheltenham Musze zaczac cos robic przy swoim pszczolku poniewaz chce sie nim dalej cieszyc a wiem ze juz powoli sa rzeczy ktore musze wymienic.
Na dzien dzisiejszy musze wymienic sprzeglo, olej, uszczelke pod kolektorem wydechowym i moge myslec juz nad klockami hamulcowymi... Poza tym nie wiem skad mam jakis dziwny spadek mocy a ladowanie turbiny jest w normie, 0,5b i 1b... zaczyna mnie to niepokoic... Problemem najwiekszym jest to ze nie znam na tyle dobrze jezyka ang by porzadnie poruszac sie terminami w tym ze jezyku, tym bardziej w jakims warsztacie... No i wlasnie jeszcze problem jest w tym ze nie znam dobrego warsztatu, a gdy zapytalem sie anglika, ktory gania celica gt4 o dobry warsztat w UK to mi odpowiedzial ze nie ma dobrych mechanikow i warsztatow w tym kraju...
Bede niezmiernie wdzieczny za jaka kolwiek pomoc, dzieki wielkie...
Pozdrawiam
50 mil to nie jest daleko
Potrzebuje wymienic sprzeglo, olej, uszczelki pod kolektorem wydechowym i mozliwe ze klocki hamulcowe przod... Ogolnie przydalo by sie sprawdzic caly silnik bo jak pisalem wczesniej mam wrazenie jakby cos poprostu trzymalo to auto a boost jest w normie 0.5b i 1b...
Powiedz mi kolego jak moge ci dostarczyk jakas dobra vodeczke za pomoc?
Wiec jak narazie dowiedz sie o cene bo w tej chwili narazie nyski nie ruszam poniewaz jestem w delegacji ale jak wroce to musze zamowic wszystkie czesci i zaczac modzic w nim
W razie czego moj nr gg 2956757
Here are some prices:
1 - replacing clutch - £199.99 inc new gearbox oil
2 - oil change - £79.99 inc full synth oil, filter and used oil disposal
3 - replacing manifold exhaust gaskets - £399.99 inc new nissan gaskets
4 - maybe replacing front brake pads - £59.99
5 - overall engine health check (he feels that he "lost some power") - we can carry out diagnostic work, it'll be £49.99+VAT per hour.
Dzieki wielkie, jestem twoim dluznikiem
Ale mam pytanko do punktu trzeciego, czy te 399.99 to jest za sama uszczelke pod kolektor wydechowy + wymiana? Bo niestety nie zrozumialem tego do konca... sorki ze zawracam gitare
witam jak chcesz moge ci zrobic remont nyski nie ma najmniejszego problemu mieszkam w bristolu o ile nie za daleko dla ciebie.Pozdrawiam
[ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 19:56 ]
witam jak chcesz moge ci zrobic remont nyski nie ma najmniejszego problemu mieszkam w bristolu o ile nie za daleko dla ciebie.Pozdrawiam moj nr. tel. 07707663417
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum