Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 15:05 Pare pierdułek do zrobienia
Siemka
Mam takie pytanie bo za bardzo nie mam jak grzebać przy aucie a dokładniej narzędzi typu miernik a na oko już mi się nie chce grzebać
Pytanie nr 1
Po podłączeniu anteny i zapaleniu świateł jest jakieś przebicie i radio szumi. Spotkał się już ktoś z tym?
Pytanie nr 2
Jak zresetować komputer od AIR BAGów? Da się to jakoś zrobić czy trzeba kompa wymienić?
Być może dlatego, że seryjnie w s14a są ksenony A w s14 normalne światła Widocznie po przełożeniu występują jakieś zakłucenia/przebicia sygnału Tylko teraz czy to jest zależne od podłączenia i po drodze występuję komplikacja czy antena coś "zbiera" Bo jeśli antena to nawet po bezpośrednim podłączeniu radia do aku nic nie da
i tak pozatym to miernik elektroniczny takzwany multimetr kosztuje około 4-5zł w biedronce więc zakup takiego sprzętu do zastosowań domowych jest jaknajbardziej wskazany...
miałem pare takich przeważnie skończyły z mojej winy a nie że same padły, bateria 9V kosztuje 5zł a miernik z baterią 5,59 u mnie w krakowie w realu ;]
Wiesz mirników to ja trochę mam Tyle że pozostały w domu albo w pracy A jako że byłem u mego Minka dość daleko to u niej nie mogłem się spodziewać takich rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum