Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 15:05 Na ktore autko sie zdecydowac?
Niewiem czy to dobry dzial dla tego tematu....
A wiec... Chcialbym sie dowiedziec ktore z tych aut jest najmniej awaryjne [silnik seria]
Nissan Skyline r33
Nissan 300ZX
Nissan 200SX s14a
Toyota Supra [wiem ze to forum Nissana ale moze ktos sie orientuje]
niewiem ktra to gen ale chodzi o ta: http://www.channel4.com/4...supra-f3q-a.jpg
I moze jeszcze Sky r34 i Silvia s15 ale jeszcze niewiem czy bede mial wystarczajaca ilosc kasy
a jaki masz budżet na autko i ile jestes w stanie wydac miesiecznie na utrzymanie, nie liczac benzyny
No generalnie na auto nie dam wiecej niz 9tys funtow... I tak tyle moge dac... no max 10tys bo dom sprzedajemy to grosz wpadnie...
Szperalem po ebayu i Silvie za 9tys sie kupi ale nie chodzi mi o to zeby miec jak najdrozsze auto chociaz Silvia to wypas...
Ale tak... na miesiac mysle ze moglbym wydac na auto [nie liczac paliwa] tak ok 500/600f [w sumie jak by trzeba bylo wiecej to mogl bym dac ale tak szczerze wolal bym nie wydawac calej wyplaty na auto ]
I fajnie by bylo zeby auto bylo w miare bez awaryjne bo pewnie co jakis czas bedzie wyprawa PL > UK > PL i nie chcialbym stanac gdzies w polowie drogi No i ogolnie zeby silnik byl wytrzymaly...
Mialem juz 300zx i nie narzekalem ale o skyline czy s15 nic niemoge powiedziec bo malo wiem wiec pytam Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum