Nissan Klub Turbokillers - Forum Strona Główna
Strona GłównaStrona Główna  SzukajSzukaj  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 UżytkownicyUżytkownicy  Mapa GoogleMapa Google  Nasze autaNasze auta  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Problem with registration page or language ?
Read Forum in English (topic: "English forum - forum rules - how to register")

Jesteś nowy ? Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN !!!

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: scooter
Sro 03 Gru, 2008 22:02
Mamy oszusta na forum "Sebamoto"-NIEAKTUALNE !!!
Autor Wiadomość
Majku 
Proszę nie bić nowego

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 10:25   

Jak dla mnie to popełniłeś pierwszy strategiczny błąd że kupiłeś turbo bez oglądania go. Nie kupuje się takich rzeczy przez internet, no chyba że lubisz wywalać kase i ryzykować że się uda. Ja kupuje od Seby części i jestem zadowolony i miedzy innymi kupiłem turbine i zgadnij 8) ... wszytko jest w jak najlepszym porządku. Co do pęknięć to prawda pewnie jest gdzieś po środku, nie do wiemy się jak wyglądały wasze rozmowy bo teraz nikt prawdy nie powie. Ja bym się z nim jakoś dogadał bo gość jest na prawdę ugodowy. Turbine zostawił i albo naprawił albo zamontował jaka jest i obserwował. Co do oszustów, jest taki jeden fajny na i o dziwo ma bardzo dużo ogłoszeń na forum, więc do puki ktoś temu panu nie dobierze się do uszu do puty będziemy tylko sobie rozmawiali na temat OSZUSTÓW NA FORUM (bynajmiej to nie Seba) TURBO maniac wie o kim mówie bo też został oszukany.

[ Dodano: Pon 13 Paź, 2008 12:26 ]
btw http://forum.turbokillers...ghlight=oszusta

sebamoto
Proszę nie bić nowego

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 13:12   PRZECZYTAJCIE!!!

PANOWIE:Po pierwsze nie jestem oszustem,po drugie nie cwaniakiem a po trzecie nie handlarzem.Sprzedaje wszystkie czesci z mojego nissana bo robie swapa a nie mam gdzie tego wszystkiego tzymać a jest tego dużo. Sprawa z Turbina i z kolega scooter jest wyjasniona.Wina była czesciowo po jego stronie i czesciowo po mojej.Na forum już sprzedałem troche cześci i jakos nikt nie narzekał.Jesteśmy ludzmi i trzeba sobie pomagać a dziwne sprawy zawsze mozna rozwiazać.Czasem koledzy też patrzcie co piszecie bo tym kogos krzywdzicie.Dla kolegi Piotrka Jankowskiego:na wiosne sie zmierzymy:)Pozdrawiam!

MOGWAY 
Klubowicz

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 13:18   

I tak właśnie powinno być!!! sprawy załatwione po ludzku :)
Super, że doszliście do porozumienia i wszystko się wyjaśniło.
Tak trzymać.... w sumie wszyscy należymy do tego samego klubu
w sumie jak rodzina :) więc trochę były by nie tak żeby się oszukiwać

Pozdrawiam i miejmy nadzieje że już nie będzie więcej takich sytuacji

Majku 
Proszę nie bić nowego

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 15:47   

Nie chce pisać a nie mówiłem ale....najłatwiej jest kogoś od razu zjechać...pozdro Seba :)

robacek 
Stały gość

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 17:15   

nie podoba mi sie ze zanim sprawa zostala rozwiazana to na forum powstala burza i sebamoto stracil jakiejs tam reputacji kilka osob juz go powiesilo inni poblokowali mu konta a jeszcze inni obrazili. sprawy takie jak ta rozwiazuje sie w kregu zainteresowanych gdy pada ostateczna decyzja ktora wg konsumenta oznacza wydymanie go wtedy oglasza na forum i podejmuje ew srodki prawne. wypowiedzi niektorych osob i reakcje na ta sytuacje byly bardzo nie na poziomie szczegolnie ze 90% osob nie mialo pojecia dokladnie jak to wygladalo.

ciesze sie ze wszystko jest ok scooter zadowolony i seba okazal sie uczciwym sprzedawcą.

peace

scooter 
Moderator

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 17:22   

Majku napisał/a:
Nie chce pisać a nie mówiłem ale....najłatwiej jest kogoś od razu zjechać...pozdro Seba :)

kolega nie wie jak wyglądała sprawa to niech nie ocenia ;)

Sprawa muszli została już załatwiona- dostałem zwrot 200zł na muszlę.

Szkoda tylko ,że musiałem zrobić wielką zadymę na forum i zgłaszać sprawę na policji.
Na szczęście zgłoszenie nie było pisemne i nikomu nic w "papierach" nie zasrałem.

Mam nadzieję ,że to co się wydarzyło między Sebą a mną to tylko drobne nieporozumienie i nie będzie rzucało większego cienia na nasze relacje na forum i na jego osobę.

Pozdro dla wszystkich którzy się wypowiadali w temacie.Zarówno dla tych co byli za poszkodowanym jak i tych broniących sprzedającego.

:below: ZAPRASZAM NA ZAKUPY GRUPOWE :below:
OIL TANK + ZBIORNIK WYRÓWNAWCZY WODY + ZBIORNIK WSPOMAGANIA
:below: :below:
ŁĄCZNIK DOLOTU DO TURBO T28
WKRÓTCE DOSTĘPNE BĘDĄ CAMBER PLATE I STABILIZATORY SILNIKA
Moje Auto 8)

Projekt Wodnego Intercoolera

Maretzky 
Administrator

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 17:37   

To zamykamy , jak któras ze stron bedzie chciała cos dodadc to odblokuje.

skotny 
Proszę nie bić nowego

Ostrzeżeń: 2 / 5
osty

Wysłany: Pon 13 Paź, 2008 20:02   

chcialem zakonczyc ten temat i przeprosil kolege sebamoto ,troszke mnie ponioslo ale nie lubie patrzec jak ktos cierpi,wydaje wszystkie swoje oszczednosci zeby cos zrobic dla swojego nissmo a potem jest rozczarowany,tez zostalem kiedys zorbiony przez kolege z tego forum i do tej pory niestety nie ma zwrotu pieniedzy
wiec koloego sebamoto jak cos sprzedajesz sprawdz towar ,jak cos nie tak odrazu melduj zeby nie bylo pozniej niejasnosci
jeszcze raz przepraszam i zycze powodzenia :wink:

Odpowiedz do tematu