... poczytalam juz sobie o randkach, cudownym Mechaniku [do ktorego pewnikiem niebawem trafie ;o] i o wyzszosci 13 nad reszta swiata Bardzo serdecznie _W_dziekuje osobie, co mi pod wycieraczka zaparkowala 'bilecik' z adresem stronki - melduje, ze dotarlam i solennie obiecuje pozadreczac Was nie calkiem trudnymi pytaniami
... poczytalam juz sobie o randkach, cudownym Mechaniku [do ktorego pewnikiem niebawem trafie ;o] i o wyzszosci 13 nad reszta swiata Bardzo serdecznie _W_dziekuje osobie, co mi pod wycieraczka zaparkowala 'bilecik' z adresem stronki - melduje, ze dotarlam i solennie obiecuje pozadreczac Was nie calkiem trudnymi pytaniami
P.s Lajlepsze sa b13, a nie jak co poniektorzy sadza s13
Goranowa [Usunięty]
Wysłany: Pią 14 Lis, 2003 20:53
Witamy, witamy.
Dobrze, ze naraszcie przybyla jakas bratnia dusza w tym oceanie meskiego szowinizmu... Miejmy nadzieje, ze bedzie nas tu wiecej. Klub jest w porzadku, chlopaki tez... musisz tylko uwazac na Kruchego- bo to straszny gawedziarz-erotoman.
Stef [Usunięty]
Wysłany: Pią 14 Lis, 2003 23:29
Witamy serdecznie!
To miło, że w prominiu pięciu kilometrów można spotkać s13-tkę prowadzoną kobiecą dłonią.:)
Powiedz na jaki kolor autka mamy się psychicznie nastawić?
Anonymous [Usunięty]
Wysłany: Sob 15 Lis, 2003 00:22
Jejq... alez milusio... Po porannym skrobaniu toczydelka i konwojowaniu trzech zawalidrog przez dobre 5 km z rana myslalam, ze ten dzien bedzie kaprawy
Czuje sie powitana
Stef napisał/a:
To miło, że w prominiu pięciu kilometrów można spotkać s13-tkę prowadzoną kobiecą dłonią.:)
oops... nie powiedzialam, ze takowym powoze powiedzialam, ze sie o wyzszosci rzeczonego naczytalam
Wiem jak wyglada, rozpoznaje ale nie posiadam
Stef napisał/a:
Powiedz na jaki kolor autka mamy się psychicznie nastawić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum