Witam Jestem fanem i tak często zaglądałem na te forum poczytać różne ciekawe rzeczy, ze aż postanowiłem się zarejestrować i śledzić na bieżąco wasze wypowiedzi.. naprawdę wiele informacji można tu doszukać Na razie jeszcze nie mam tego ów kultowego auta.. ale jak się uda z robota to już niedługo.. Mam nadzieje ze jak najszybciej uda mi się dołączyć do waszego elitarnego stowarzyszenia. Pozdrawiam..
witam wszystkich wielbicieli szlifierek co by tu napisac hmm wajs iś niśt hehe no ogólnie jeśli chodzi o moj samochod to jeszcze go nie posiadam tak samo jak i prawka, czasem ojciec pozwoli mi swoja almerka posmigac btw: prawko za jakies 2-3 miesiace odbiore itp. no
Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 8 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008 14:38
Witam wszystkich posiadaczy Nismo Ja też należę do ludzi chorych na punkcie S13... Ta linia, ten dźwięk... Ciarki przechodzą po plecach... Już trwa zbieranie kapitału na mój wymarzony wehikuł ale terapia rozpocznie się najwcześniej na wiosnę... jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
Dave SRS
_________________ Looking for Asian Beauty... S13...
salve turbokilersy
pozwoliłam sobie dołączyć do waszej braci nissanowskiej wraz z moim ukochanym s13 - jedynym facetem, na którym mogę bezgranicznie polegać
mam nadzieję, że zostanę mile przyjęta do waszego cnego grona
(i że na was również będę mogła bezgranicznie liczyć w razie czego, ale to już swoją drogą )
Siemanko!
Forum przeglądam sobie już od dłuższego czasu, posiadaczem s14 jestem też już jakieś 2 miesiące, stwierdziłem więc, iż nadszedł czas, aby się przywitać.
Wcześniej jeździłem Hondą del Sol na kompresorze, ale niestety rosnący odsetek tych aut jeżdżących po naszych ulicach spowodował, iż czułem się coraz mniej oryginalny . Zresztą FWD, mimo że 220-konne, stało się straaaasznie nudne. Zachorowałem więc na tył napęd i chcąc pozostać przy japońcach, wybór padł na Nissana, czego w najmniejszym stopniu nie żałuję .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum