Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 128 Skąd: bielsk podlaski / toronto
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 16:29
Jeśli rozmawiamy o s13 to z tego co się orientuje , gotowy projekt body kitu w Polsce jest jeden , taki jaki masz na www.allegro.pl. Inne body kity albo były robione na indywidualne zamowienie , lub sciagane z zagranicy.
body kit dostępny w Polsce aby dobrze pasował do Twojego auta wymaga troche czasu i głowy w dopasowywaniu.
co do klapy i innych czesci z laminatu myśle , że sprawa prezentuje sie lepiej.
pozdr.
_________________ (...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Jeśli rozmawiamy o s13 to z tego co się orientuje , gotowy projekt body kitu w Polsce jest jeden , taki jaki masz na www.allegro.pl. Inne body kity albo były robione na indywidualne zamowienie , lub sciagane z zagranicy.
body kit dostępny w Polsce aby dobrze pasował do Twojego auta wymaga troche czasu i głowy w dopasowywaniu.
co do klapy i innych czesci z laminatu myśle , że sprawa prezentuje sie lepiej.
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 128 Skąd: bielsk podlaski / toronto
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 18:26
zapomniałem , przyznaje sie , zapomniałem o tym body kicie z autora... ale lepiej nie komentujmy jego...
a propo PrzemekD , szukałem kiedys tej dokładki pod przedni zderzak w Polsce ale chyba jest niedostepna , czyz nie ? koles z UK miał taka na ebay-u kiedys , ale robił problemy z wysyłka do PL i nie wyszło... także nie wiem jakby było z ta z US and A...
_________________ (...) aaa , oprócz słodyczy , drogi św. Mikołaju , prosze tak na marginesie jeszcze o Mustanga '68 GT500 ..........
Ostatnio zmieniony przez f_zukowski Pią 05 Wrz, 2008 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Ja też się na to nie natknąłem w Polsce, ale przy obecnym kursie $ i £ można spokojnie się szarpnąć i pewnie kupić taką dokładkę na eBay. Oszczędnym zostaje rzeźbienie w piwnicy
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2008 06:15
tu akurat oprocz body kitu w postaci tylnego zderzaka i progów do s13 , masz konwersje przodu na s14a... a konwersji w body kitach przodu z s13 na s14a nie masz w Polsce , tego typu rzeczy to tylko w erze joke , oczywiscie za granica.... tak mi sie przynajamniej wydaje.
na zagranicznych stronach internetowych sklepów tuningowych (US and A albo UK) widziałem takie typu konwersje do kupienia razem z całym body , ale koszty były w granicach 1500$ i w góre...
Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008 09:11
koszt 10 tys ??? osobiscie uwazam , że to duzo za duzo , szczegolnie , ze za ta kwote mozemy kupic nawet dwa s13 , a jeden w naprawde dopieszczonym stanie... ale jak komus sie podoba i ma kase , czemu nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum