Siemanko, zastanawiałem sie nad delikatnym poszerzeniem mojego SX. Chodzi mi o poszerzenie nadkoli oczywiście, delikatne takie. Oddaje niedługo mojego nissanka do lakiernika i bym zrobił sobie coś takiego i odrazu by mi pomalował to z tym. Ktos robil cos takiego? albo wie jak to zrobic?
_________________ 200SX S13 (Czerwony) - potłuczony..
200SX S13 (Biały) - w trakcie pracy
ale o jakie dokladnie poszerzenia ci chodzi ?
nasz kolega z forum nie poleca takich zabaw ...
ja osobisce jezeli bym robil to tylko maszynka tyl wyciagnac da sie bez problemów
i przyokazji popros o zaklepanie rantow nadkoli
przód kupil bym ze stanow gotowy z laminatu poszerzony o 20mm
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=41791 tu masz link do magicznej maszynki czyli zrób to sam...jak nie chce Ci się rzeźbić to znajdź jakiegoś kręglaka (bejsbole są dobre ) podgrzej suszarką albo opalarką (uwag na temp.) miejsce poszerzenia i kręcisz i wypychasz trochę się narobisz ale jak jesteś sprawna rączka to dasz rade....
ja osobisce jezeli bym robil to tylko maszynka tyl wyciagnac da sie bez problemów
jak by mnie było stać na poszerzenia żeby kupić to bym nie pisał posta
A co do autka to niemam szpachli (na nadkolach bynajmniej) hehe
Oglądałem gdzieś fotki takiego czerwonego nissanka, gdzieś pokazane było już zrobione poszerzenie właśnie nadkola przedniego. Tego nissana mozna obejrzeć na youtube, ścigał sie chyba z seatem leonem czy jakimś takim czymś prosil bym was bardziej o jakieś "fotostory" jak by ktoś gdzieś znalazł jak sie robi coś takiego
[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 23:17 ]
szeni napisał/a:
jaką maszynką?
_________________ 200SX S13 (Czerwony) - potłuczony..
200SX S13 (Biały) - w trakcie pracy
witu ten czerwony SX z poszerzonymi nadkolami to niezapomniany i jedyny w swoim rodzaju projekt RedBoost`a. Na twoje szczęście wszystko opisał na stronie w projektach http://forum.turbokillers...rs13-vt8258.htm
Koleś co mu poszerzał mieszka w Gliwicach na Śląsku więc z WWA to kawał drogi raczej jest
Pozdro
_________________ NISSAN 200SX S13 CA18DET/ maybe Swap SR20DET... na RB26DETT mnie raczej nie stać choć kusi jak sam diabeł ;D
BloodS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum