oj tam sie przejmować lampami świecą to dobrze a jak nie to wymienić na serie i juz. A jak już o lampach to widział ktos moze jakieś inne lamy niż te seryjne? poza tymi okrągłymi co sie nie otwierają i clear z allego? Ja widziałem gdzieś takie fajne okrąglaki podwójne, na jakimś zdjęciu. Takie mozna kupić czy samemu trzeba kombinować? To soczewki były chyba nawet.
oj tam sie przejmować lampami świecą to dobrze a jak nie to wymienić na serie i juz. A jak już o lampach to widział ktos moze jakieś inne lamy niż te seryjne? poza tymi okrągłymi co sie nie otwierają i clear z allego? Ja widziałem gdzieś takie fajne okrąglaki podwójne, na jakimś zdjęciu. Takie mozna kupić czy samemu trzeba kombinować? To soczewki były chyba nawet.
soczewki to nie są
wiem bo ja swoje wzorowałem na tym pomyśle.
co do dostępności lamp to owszem ale trzeba trochę pomajsterkować ale jak lukniesz na moje zdjęcia zobaczysz ze warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum